Mitt första Desk-dokument

Det var som fan..

Nu skriver jag vanlig text och nu blir jag förbannand.

Det är bara att dundra på…

Det var som tusan. Det här programmet gör allt det som ett skrivprogram förväntas göra. Utan tvekan har det förvandlat min lilla iMac till den lilla skrivmaskin jag alltid hade önskat att den var. Absolut snyggast hittills. Kanske lite för att ändra mina stavfel, men hittills har jag tjänat på det. Kul som faan.

…och skriva allt vad man kan!

Det är som sagt bara att fortsätta i samma goda stil. Jag har behövt ett program som detta och det är det bästa jag sett hittills. Jag märker att jag upprepar mig. Det är inte bra, men jag är åtminstone uppmärksam på det.

Det är så grymt att bara kunna fortsätta!

Man skriver och skriver. Det blir inget sammanhang, men det blir ord. Det vore bättre att använda orden till att uttrycka någonting. Någoning jag vill. Någonting jag brinner för. Men det verkar